triciclete copii ieftine

Triciclete-Biciclete-Trotinete Copii

Simplu – ca mersul pe bicicleta!

 De cate ori nu ati auzit oare aceasta expresie: “ E simplu, ca mersul pe bicicleta!”? Bicicleta este unul dintre primele lucruri pe care un copil isi doreste sa invete sa le conduca, si este o modalitate excelenta de a-i dezvolta acestuia abilitatile motrice, apetitul pentru sport si miscare precum si o buna conditie fizica inca de la o varsta frageda.

Practic, un copil chiar de varsta frageda, isi va dori sa stea pe o bicicleta deoarece va vedea alti copii mai mari decat el care merg pe un asemenea obiect cu roti care pare fascinant si atractiv. De aceea, ne-am gandit sa cuprindem in gama de produse destinate celor mici chiar si produsele de inceput, tricicletele cu maner, sau cele fara pedale. Apoi va punem la dispozitie triciclete pentru copiii care nu au invatat inca sa-si mentina echilibrul pe o bicicleta in sensul propriu al termenului; si in fine avem mai multe produse atractive din gama bicicletelor.

De la triciclete cu maner cu aspect futurist, care indeplinesc cu succes si functia de carucior, pana la biciclete cu design foarte vesel si interesant sau trotinete pe care copilul poate experimenta beneficiile miscarii in aer liber, acoperim cu succes toate nevoile de mobilitate ale celor mici.

Produsele pe care le-am selectat au caracteristici ergonomice eficiente si aspect atragator, inspirat din povesti si desene animate. Usor de manipulat, cu rotile de siguranta si cu o greutate scazuta combinata cu o buna rezistenta in timp produsele din gama biciclete-triciclete au fost alese pentru a corespunde tuturor exigentelor, inclusiv celor legate de pret.

La noi consultarea pentru alegerea produselor se face prietenos si competent, raspunzand nevoilor fiecaruia. Procesul de comanda dureaza putin si oriune va veti afla in Romania, primiti rapid produsele existente in stoc. Ne place sa mentinem lucrurile simple, ca mersul pe bicicleta J

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinyoutube
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail