Tarc copii

Tarcuri pentru copii

Primul loc de joaca – Tarcuri pentru copii

Inca de la primii pasi, copilul dumneavoastra poate beneficia de propriul spatiu pentru joaca si miscare in deplina siguranta. Modelele de tarcuri de joaca pe care le propunem sunt extrem de atractive, nu numai din punct de vedere cost si varietate de modele disponibile, cat si prin caracteristicile lor absolut speciale.

Imediat ce bebelusul invata sa faca miscare, are nevoie de un spatiu in care sa-si poata exercita noile abilitati in siguranta. Un tarc este locul ideal pentru acest lucru, insa cand ne gandim la modelele clasice pe care ni le amintim din propria noastra copilarie, parca nu ne indeamna inima sa ne tinem copilul intr-un fel de cusca fara acoperis, asa cum stim cu totii ca arata tarcurile clasice.

Pentru a uita de aceste amintiri neplacute, va punem la dispozitie o serie de tipuri de tarcuri moderne, adaptate perfect nevoilor copiilor dumneavoastra si cerintelor parintilor din secolul XXI.

  • Design armonios – imprimeurile jucause si culorile atractive il fac un loc placut de petrecere a timpului pentru copilas;
  • Usor de igienizat, se pot plia si depozita fara a ocupa spatii inutile;
  • Folosire in deplina siguranta – caracteristicile ergonomice, designul rotunjit, captuseala moale– toate acestea vor preveni orice risc de lovire a copilului in timplul utilizarii;
  • Plasa transparenta – va permite celui mic sa vada tot ce se petrece in jurul lui.
  • Peste 30 de modele disponibile, la preturi variate si accesibile pentru toate buzunarele.

La Happy Bees alegem cu grija produsele cele mai atractive pentru copii si accesibile pentru parinti. Urmarim sa aducem calitatea si confortul la indemana dumneavoastra si a copiilor dumneavoastra, deoarece cand vine vorba de cei mici, ei trebuie sa fie mereu prioritatea noastra a tuturor.

Vizitati sectiunea TARCURI COPII din cadrul magazinului nostru on-line.

Va asteptam cu drag la cumparaturi si bineinteles cu intrebari  !!!

Echipa Happy Bees.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinyoutube
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail