tapet camera copii winnie the pooh

TAPET CAMERA COPII

Iti oferim o lume magica pentru copilul tau

Acum aveti solutia cea mai la indemana pentru a transforma spatiul din camera copiilor dumneavoastra intr-un loc cu adevarat magic. Lumea dinozaurilor, animalele din desene animate, Barbie, ursuleti, Space Adventure si alte peisaje si personaje de poveste vin acum intr-un design de calitate excelenta pe tapetele pentru camera de copii.

Pe langa mobilierul functional si adaptat perfect camerelor de copii, am gandit oferta pentru tapetul decorativ drept o completare deosebita care sa transforme dormitorul celor mici intr-o lume armonioasa si calda, cu personaje de basm si peisaje in culori magice.

La un pret mai mult decat rezonabil puteti sa le oferiti copiilor dumneavoastra experienta unei camere de joaca si de dormit cel putin la fel de interesanta si primitoare ca cel mai iubit loc de joaca pe care l-au vizitat pana acum. Tapetul pentru camere de copii vine in dimensiuni generoase de 243.84 x 304.80 cm, suficient pentru a acoperi un perete, usor de aplicat, usor de intretinut. Copiii dumneavoastra isi vor iubi camera de acum inainte si o vor percepe drept un spatiu primitor si armonios, perfect pentru joaca si odihna, o oaza de relaxare in culori calde.

Inovatia ingenioasa in care consta varietatea de tapet pentru camere de copii pe care v-o propunem este in designul acestora. Pe langa personajele extrem de bine conturate si peisajele in culori vii fara a fi tipatoare, majoritatea modelelor pe care le propunem prezinta o vedere in perspectiva. Acest detaliu ce trece initial neobservat, indeplineste o functie ergonomica neasteptata. Vederea in perspectiva a tapetului ajuta la senzatia de marire a camerei, astfel incat peretele pe care este aplicat tapetul face camera sa para nu numai un loc atractiv pentru copii, ci si mai spatios.

Va oferim astfel o lume magica pe care o puteti desfasura imediat pentru a bucura ochii celor mici si celor mari deopotriva. Pentru alte idei de mobilare si decorare a camerelor de copii, consultati oferta noastra generoasa si urmariti promotiile!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinyoutube
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail