Articole botez

Articole botez

Atentie, nasi: pentru articole si trusouri de botez, va salveaza Happy Bees!

Nasul are o semnificatie profunda ca parinte spiritual al copilului nou venit pe lume, desi aceasta semnificatie pare sa se fi pierdut in zilele noastre. De aceea, oricat de flatanta vi se va parea propunerea unei rude sau a unui prieten apropiat sa-i calauziti copilul la botezul crestinesc, este bine sa luati aceasta responsabilitate in serios. Nasul trebuie sa fie un exemplu in viata de mai tarziu al micutului pe care il boteaza, sa-l sprijine la nevoie si sa fie alaturi de el cand vicisitudinile vietii l-ar putea lipsi de grija parintilor lui naturali.

Cum spuneam, desi multi dintre noi respectam datinile crestine, poate nu suntem crestini practicanti si nu cunoastem toate detaliile organizarii unei ceremonii de botez. Sigur, mai nou exista firme specializate care – ocupandu-se cu organizarea de evenimente –  va pot procura toate cele necesare, insa evident rotunjindu-si profituri grase din aceasta operatiune.

In general, ca nas al copilului ce trebuie botezat, aveti datoria morala de a-i organiza ceremonia la biserica, de a-i darui un cadou si eventual – la intelegere cu parintii –  sa achitati costurile petrecerii de botez. Intrucat sa facem o rezervare la un restaurant bun stim cu totii, mai ramane problema celor trebuincioase pentru ceremonia la biserica si gasirea unui cadou frumos si util.

In magazinul nostru online gasiti instant articole si trusouri complete pentru botez, precum si sute de alte produse vestimentare, jucarii si articole utile pentru copii – ce pot constitui cadoul perfect pentru finul/fina dumneavoastra. Si evident – la un pret mult mai avantajos decat v-a sugerat firma de evenimente Smile.

Echipa Happy Bees

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinyoutube
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail